Roadtrip igen

Hej igen Auckland. Istället för att göra stan, som vi redan gjort for vi till biluthyrningen. Bokade en bil för tre dagar och for norrut. Dax att undersöka New Zealands vackra natur.

Efter en 5 minuters diskussion om var vi var på kartan, vilket håll motorvägen låg så var vi på G. Fria igen. Att ha en egen bil det känns otroligt skönt. Vi drog till Bay of island och tog alla små kustsamhällen ner mot Auckland igen. Sammanlagt 70 mil fick stackars Mikael köra :) Naturen är otrolig här. Fårhagar på de gröna och runda kullarna. Och den fina havsutsikten vid de mysiga kustsamhällena.Stränderna är väldigt likt Varbergs stränder. Breda, vita och kullarna i bakgrunden.

Vi övernatta i bilen. På en väg mitt ute i ingenstans. Inte ett boende i sikte som vi kunde checka in på. Tur att New Zealand har byggt fräscha toalett och duschbyggnader även längst de mest öde vägarna.

Nu väntar vi på att flyget till Beijing skall vara startklar. Äntligen skall vi tillbaka till Asien. Och Kina är väl Asiens Asien?! Maten, kulturen, spänningen och utmaningarna och allt det där har vi verkligen längtat tillbaka till. Imorgon 06:00 am landar vi i Beijing wowe, bye bye de lättaste länderna att resa i och Hej Kina, det lite mer svåra resmålet med utmaningar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0